Szóval a tegnapi és a mai ebédünket Peti csinálta, csak úgy férfiasan, érzésre! Hmmm... jók az érzései :))))
Tüzes, de imádni valóan, még én is megbírom enni, pedig abszolút nem bírom a csípős dolgokat. De ha az csirkeszárny, és még a párom is csinálta, akkor megeszem!!!
Egyszerű, gyors, és szerintem minden háztartásban megvan hozzá minden.
Hozzávalók:
- 10 csirkeszárny
- ketchup (mi a Heinz-re esküszünk)
- csípős ketchup (szintén Heinz)
- 2 evőkanál méz
- só, bors
- erős pista
- chilli pehely
Előmelegített sütőben, kis vízzel az alján, letakarva puhulásig sütjük, majd nagyobb fokozaton letakarás nélkül ropogósra sütjük.
Nagy sziszegések között betermeljük :)))
Mi sültkrumplival és salátával ettük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése