2010. március 21., vasárnap

Csípős csirkeszárnyak - más tollából

Ezt a postot nem nekem kéne írnom. De akinek kéne, az nem ír :))))
Szóval a tegnapi és a mai ebédünket Peti csinálta, csak úgy férfiasan, érzésre! Hmmm... jók az érzései :))))
Tüzes, de imádni valóan, még én is megbírom enni, pedig abszolút nem bírom a csípős dolgokat. De ha az csirkeszárny, és még a párom is csinálta, akkor megeszem!!!
Egyszerű, gyors, és szerintem minden háztartásban megvan hozzá minden.


Hozzávalók:
  • 10 csirkeszárny
  • ketchup (mi a Heinz-re esküszünk)
  • csípős ketchup (szintén Heinz)
  • 2 evőkanál méz
  • só, bors
  • erős pista
  • chilli pehely
A csirkeszárnyakat besózzuk, majd a többi hozzávalóból kevert páccal bekenjük. Ezután egy-két órára a hűtőbe tesszük, hogy a pác jól átjárja a húst.
Előmelegített sütőben, kis vízzel az alján, letakarva puhulásig sütjük, majd nagyobb fokozaton letakarás nélkül ropogósra sütjük.

Nagy sziszegések között betermeljük :)))

Mi sültkrumplival és salátával ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése