Nos, párom úgy minősítette, hogy gusztustalan egy kaja... tény, hogy a cukor zsíros kenyéren nem egy közkedvelt dolog, de nagypapám gyakran mesélte, hogy ettek ilyet. Ezért is lett ez a neve a kedvenc kajámnak. És a blogomnak is.
Igazából elég egyszerű, és számomra azért annyira kedves, mert a nagypapám csinálta nekem mindig, amikor hétvégente náluk voltam. Ez olyan közös vacsora volt nekünk.
Hozzávalók:
- kenyér
- zsír (most libazsírból csináltam, amúgy mangalicából szoktam)
- só, paprika, cukor
- hagyma
Kenyeret megkenem a zsírral, rá a hajszálvékonyra szeletelt hagyma, ezt meg kell sózni, Utána pirospaprika és a cukor.
A cukor olyan hihetetlenül megédesíti a hagymát, hogy elveszi az erős ízét. Hmmm... nekem ma ez volt a reggelim :)))
Limara! Írtam Neked mailt, egyeztetünk az ajándékkal kapcsolatban :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése