2012. április 11., szerda
Medvehagymás-krémsajtos sonkatekercs
A hidegtálunk egyik résztvevője volt ő is. Ha belegondolunk, nem is igazán recept, mert hiszen miről van szó? Krémsajt és sonka rolóba tekerve. Azonban a házi krémsajt és a medvehagyma feldobja, és fel is teszem ide, hiszen ilyen egyszerű ötletek is jól jönnek néha.
Hozzávalók:
2 adag házi medvehagymás krémsajt, 30dkg sonka.
Elkészítése roppant egyszerű. Kis adag krémsajtot rúd formában ráhalmozok a sonkára, majd feltekerem. Lehet úgy is, hogy az egész sonkát megkenem a krémsajttal, és úgy tekerem fel, igazából teljesen lényegtelen.
A lényeg az íze :) és abban nem lesz hiba ;)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése