2011. március 14., hétfő
Kapros halfilé
Íme egy gyors könnyű vacsorának való.
Amíg a hal pácolódik, lehet mosogatni, teregetni, köretnek valót szeletelni. Nagyon gyors, grillezésre is alkalmas halacska.
Hozzávalók 2 személyre:
egy szelet afrikai harcsafilé, fél kk só, fél mokkáskanál kapor, fél kk fehér bors, fél mokkáskanál citromhéj, olíva és citromlé a páchoz.
A száraz hozzávalókat összekeverem, majd a halra szórom, beteszem egy kis edénybe, majd az olajat és a citromlevet rácsepegtetem és egy órát állni hagyom hűtőben.
Grillen vagy teflon edényben hirtelen kisütöm. Külön zsiradékot nem igényel sütésnél, hisz a pácolás közben kapott már.
Grillezett zöldségekkel, salátával vagy krumplipürével tálalom. Mi most fokhagymás krumplipürét ettünk hozzá.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Finom lehet, szeretem a kapros ételeket!
VálaszTörlésRégen jelentkeztél!Remélem jól vagy!
Nagyon finom lehet
VálaszTörlésSzia,
VálaszTörlésMegpróbáltam a kérésednek eleget tenni:
http://sutisarok.blogspot.com/2011/03/etelfotozas-amator-szemmel.html
Ha még konkrét kérdésed lenne, írj nyugodtan. :)
Szia!
VálaszTörlésKöszönöm szépen, megyek is, és nézem :)))