Fagyasztóürítési terveimhez jól jött a Nők Lapja konyha áprilisi számában Lila Füge eperfagyi receptje.
Nem kell fagyasztani, kavargatni fél óránként, 10 perccel az elkezdés után már kanalazhatjuk is a jeges finomságot.
Hozzávalók:
40 dkg mélyhűtött eper, 3 db banán, 1 dl joghurt.
A banánokat karikázom és legalább 4 órára hűtőbe teszem. Amikor lejárt az idő turmixgépbe pakolom a két jeges gyümölcsöt és pépesítem. Amikor már jól összedolgozta őket a gép, beleöntöm a joghurtot és tovább turmixolom a géppel. Körülbelül 2-3 percet menjen még a joghurttal és utána tálalható is.
Ha nem azonnal fogyasztjuk, akkor érdemes mélyhűtőbe rakni. Azt még tesztelem, hogy mennyi ideig jó az állaga.
Forrás: Nők Lapja konyha áprilisi számában Lila Füge blokkja
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésKedves Gabi!
VálaszTörlésVagy ügyetlen vagyok és nem találom, vagy valóban nincs itt külön elérhetőséged. Ezért kérlek ebben a megjegyzésben, hogy kukkants be a blogomra!
Remélem, szívesen fogadod, elfogadod azt, amit odakészítettem Neked!
Puszi:
Márti
Most olvasom a nlc-n a jóhírt!:-)
VálaszTörlésGratulálok, tiszta szívből!:-)
Tisztelt Szerkesztő!
VálaszTörlésA színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.
Az együttműködését előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Kovács Zsolt, Projektvezető
iNNOField Kft