2013. április 7., vasárnap

Eperfagyi



Fagyasztóürítési terveimhez jól jött a Nők Lapja konyha áprilisi számában Lila Füge eperfagyi receptje.
Nem kell fagyasztani, kavargatni fél óránként, 10 perccel az elkezdés után már kanalazhatjuk is a jeges finomságot.

Hozzávalók:
40 dkg mélyhűtött eper, 3 db banán, 1 dl joghurt.

A banánokat karikázom és legalább 4 órára hűtőbe teszem. Amikor lejárt az idő turmixgépbe pakolom a két jeges gyümölcsöt és pépesítem. Amikor már jól összedolgozta őket a gép, beleöntöm a joghurtot és tovább turmixolom a géppel. Körülbelül 2-3 percet menjen még a joghurttal és utána tálalható is.

Ha nem azonnal fogyasztjuk, akkor érdemes mélyhűtőbe rakni. Azt még tesztelem, hogy mennyi ideig jó az állaga.

Forrás: Nők Lapja konyha áprilisi számában Lila Füge blokkja

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Gabi!
    Vagy ügyetlen vagyok és nem találom, vagy valóban nincs itt külön elérhetőséged. Ezért kérlek ebben a megjegyzésben, hogy kukkants be a blogomra!
    Remélem, szívesen fogadod, elfogadod azt, amit odakészítettem Neked!
    Puszi:
    Márti

    VálaszTörlés
  3. Most olvasom a nlc-n a jóhírt!:-)
    Gratulálok, tiszta szívből!:-)

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt Szerkesztő!

    A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.

    Az együttműködését előre is köszönöm.

    Üdvözlettel:

    Kovács Zsolt, Projektvezető

    iNNOField Kft

    VálaszTörlés