2013. április 7., vasárnap
Túróval töltött karaj
Igazi tavaszi üde finomság következik. Könnyen elkészül, melegen és hidegen is finom, változatos a mellé adható köret.
Hozzávalók: 80 dkg kicsontozott karaj, 20 dkg túró, 3-4 db újhagyma, 1 tojás, só, bors.
A karajt téglalap alakúra felvágom (én: felvágatom a hentessel ;) ), mindkét oldalát sózom és borsozom.
A túrót kikeverem a tojással, a karikákra vágott újhagymával és fűszerezem.
Megkenem a a karaj belsejét majd feltekerem és madzaggal megkötözöm.
Kívülről olívaolajjal megkenem és mehet a 200 fokos előmelegített sütőbe. Nagyjából másfél órát sütöm.
Mi most főtt-sült krumplival ettük, holnapi ebédünk pürével és salátával lesz tálalva.
Forrás: Nők Lapja Konyha 2013. április Vrábel Kriszta blokkja
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése