2011. június 25., szombat
Mustáros pác
Anyósom két hete isteni omlós húst hozott. Ő pácolta, egy rég talált recept alapján. Rögtön lecsaptunk rá, és elkészítettük csirkemellel. Nagyon finom omlós hús lesz a végeredmény, enyhe mustáros ízzel. Bármilyen hússal kivitelezhető, sertés, pulyka, csirke.
Pác hozzávalók:
- mustár, magos dijoni mustár, olíva olaj, lila hagyma, fokhagyma, só, bors, bazsalikom, worchestershire szósz.
A kétféle hagymát pépesítem, majd a többi hozzávalóval összedolgozom és a filézett húsra kenem, és hűtőbe rakom. 2-3 óra pácolás után is isteni lesz tőle a hús.
A húst grillezzük, majd sok-sok salátával tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése