2012. január 21., szombat

Négysajtos cukkini

Vágyunk a húsmentes fogásokra a karácsonyi tömős fogások után.

Sikerült rátalálni Nikinél erre a cukkinis fogásra. Nálunk kicsit felturbózva, más névvel szerepel, de a lényegen nem változtat, ISTENI. Nem az olcsóbb fogások közé tartozik, főleg így télen, de tökéletes húsmentes napokra.

Hozzávalók:
2 közepes cukkini, 1 doboz sajtkrém (12,5dkg), 4-5 dkg gorgonzola, 3-5 dkg parmezán, 10 dkg trappista, só, bors, kakukkfű.

A cukkinik közepét kikaparom, besózom. Sütőt 180 fokra előmelegítem.
A sajtkrémet, gorgonzolát, trappistát és a fűszereket összekeverem, majd a kis cukkinihajókat megtöltöm vele. Tetejére parmezánt reszelek, majd mehet be a sütőbe.

Párolt rizzsel tálalom.



Ugye milyen egyszerű?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése